Tältning? jaa, varför inte

Hejsan svejsan! Ida har jag var ute o sprungit, duktig som jag e ;) Och sedan har jag rensat lite i mitt rum eftersom de ska göras om och så har sofia varit här en kort sväng och vi har suttit o kollat på tapeter, funniefunniee ! Och nu ska jag strax möta ebba och bianca för att inhandla lite saker till tältningen idag, vi ska alltså först grilla och sedan tälta i ebbas trädgård, tummen upp på de! De blir förutom jag, ebba och bianca, linnea, hannes, john och Mathias! Ruuuligt :) Här är också lite bilder från Varberg när vi var på våra kompisars sommarställe:


 egobilder är ju alltid trevliga







Fina mamma Fina mamma

L O V E

Gossip girrl

Jahaopp då va de alltså min tur att börja blogga? Jomen de känns faktiskt väldigt bra och väldigt rätt och jag tror detta kommer bli suuper ! Okej vad annars då? Jo, en ny header måste fixas och till hjälp av de har jag min kära vän sofiaa, som helt enkelt ska fixa en header till mig hehe teknisk som man är ;) Annars så har detta varit en ganska seg dag, fia sovde över men gick ganska tidigt så då fortsatte jag med att fixa iordnig mitt rum lite eftersom de ska göras om så jag höll på lite med dee och sedan tränade jag, åt lunch och spelade senare lite golf med pappa, treevligt. Jaa, och nu har jag precis sett klart på första säsongen av gossip girl, och ja jag är helt fast! Och alla dessa snygga killar, nate är så snygg så jag vet inte vad och chuck är så charmig och mmmmm vad jag gillar gossip girl! 

Men de va nog allt för migg, natti natt o sov så gott  XoXo



 här va man snygg jaa

En början på något nytt

Nu tänkte jag efter många försök att ge mig på att blogga! Så nu får vi se hur det går, de vet man aldrig men det är värt ett försök iallafall ;) Annars då, jo mitt namn är Louise och ska börja gymnasiet till hösten, intressant va? Haha, let’s do it !




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0